Nationaal landschap

gemeente Cromstrijen

Gemeente Cromstrijen, ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Klaaswaal en Numansdorp, heeft een rijke historie en is uitgeroepen tot Nationaal Landschap. De ruimte en prachtige natuur zorgt ervoor dat het prettig wonen is in Cromstrijen. Voor forensen én voor de inwoners, al dan niet werkzaam in de agrarische sector.

Gemeente Cromstrijen wil haar inwoners actief benaderen en uitnodigen bij te dragen aan het beleid. Inwoners krijgen het gemeentemagazine op de mat en de website en brochures krijgen een nieuwe opzet. De communicatie nodigt inwoners uit om ook in de toekomst het samen tot heerlijk wonen te maken in ‘Nationaal Landschap’ Cromstrijen.

Teldesign zet de nieuwe stijl neer die het oorspronkelijke karakter en een gepaste trots op de natuur zichtbaar maakt, maar wel op een manier die van vandaag is. Het nieuwe gemeentelogo refereert nog enigzins aan het gemeentewapen, maar toont daarnaast een modern en ambitieus elan. Sinds eind 2008, bij de oplevering van een eveneens geheel in stijl gerenoveerd gemeenteloket en Raadzaal, beschikt de gemeentelijke organisatie over een volledig ingevoerde huisstijl.