Doen wat je zegt

Dura Vermeer

Dura Vermeer opereert in de dynamische omgeving van wonen, werken en mobiliteit. Maatschappelijke veranderingen en de hectische bouwwereld dagen Dura Vermeer voortdurend uit te blijven innoveren in het producten- en dienstenpakket. De positie die de bouwer inneemt en de wijze waarop ze innoveert op vragen uit de markt, worden samen met Teldesign al 14 jaar lang vertaald in onder andere een serie kwalitatief hoogwaardige jaarverslagen.

Vanaf het begin werd de financiƫle verslaglegging aangevuld met thematische onderwerpen over het bedrijf en de medewerkers, samenwerkingsvormen en innovaties. Dit werd aangevuld met een opzichzelfstaand duurzaamheidsverslag. In 2014 gingen beide verslagen op in een nieuw activiteitenverslag, waarin ook de opgefriste corporate stijl voor het eerst werd toegepast.

De vorm van het jaarverslag mag door de jaren heen enorm zijn veranderd – het werd niet alleen compacter en transparanter, maar ook het online jaarverslag won meer terrein – ongewijzigd blijft de waarde die Dura Vermeer hecht aan een hoge kwaliteit van haar presentatie en communicatie.

Fotografie
Jonathan Andrew, Sebastiaan Knot

 

Illustratie
Shop Around/Richard Simonse