Develop the Individual

Pilates Rotterdam

Pilates is een methode die tot doel heeft de kwaliteit van onze bewegingen en de controle hierover te verbeteren. Het wordt veel beoefend door topsporters en dansers, en meestal uitgevoerd op speciaal hiervoor ontworpen Pilates-apparatuur.

In de studio van Pilates Rotterdam kun je werken en trainen met enkele van de beste trainers van Europa. Ook is de studio thuisbasis van het onderzoekscentrum op het gebied van de Pilates-methode en -apparatuur. Voordeel voor klanten van de studio is dat ze direct profijt hebben van de best doorontwikkelde apparatuur en meest accurate oefeningen. De studio ontvangt regelmatig docenten van over de hele wereld voor seminars en het delen van kennis en ervaring.

Voor Pilates Rotterdam ontwiep Teldesign de huisstijl en volledig vernieuwde website. De visuele stijl is uniek en binnen de sector uniek en sluit daarmee goed aan bij de eigenwijze manier waarop de studio werkt. De stijl wordt voor een belangrijk deel bepaald door de zwart-wit fotografie en kent enkele handige tools zoals een time table en inschrijfmodule.

Bezoek de website op:

www.pilatesrotterdam.nl