Alle registers open

Muzikc

De Hoflaankerk beschikt, in vergelijking met andere Rotterdamse concertpodia, over een unieke akoestiek en een warme sfeer. De Hoflaankerk is inmiddels uitgegroeid tot het hoofdpodium voor het Rotterdams Kamerorkest en biedt een gevarieerd muziekprogramma van opvallend hoge kwaliteit. Klassieke muziek, orgel- en koorconcerten, jazz, pop en wereldmuziek. De stichting Muzikc heeft ten doel het kerkgebouw als één van de grote podia voor concerten in Rotterdam te positioneren.

Teldesign ondersteunt deze ambities graag belangenloos en ontwikkelt een visuele identiteit die, naast een nieuw logo voor de Hoflaankerk als locatie voor culturele activiteiten, vooral te zien is in een reeks posters, flyers, advertenties, programmaboekjes en een website van stichting Muzikc. De beeldbewerkingen roepen associaties op met kerkramen. Door gebruik te maken van steeds wisselende fotografie en kleur wordt voor elk concert een unieke en passende sfeer gecreëerd.

Inmiddels heeft Muzikc een nieuwe gastheer gevonden in Centrum Pro Rege, beschermd monument en voormalig Gereformeerde kerk in Kralingen.