Actief, modern en persoonlijk

Actys

Actys is de grootste vastgoedmanagementorganisatie in Nederland met kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Het bedrijf draagt actief zorg voor het commercieel, technisch, facilitair en administratief management van vastgoed en bestaat uit de bedrijfsonderdelen Bedrijfsmatig Onroerend Goed, Wonen, Retail en Vereniging van Eigenaren

Dynamis, het organisatienetwerk van twaalf zelfstandige regionale makelaarskantoren, verkoopt eind 2005 het onderdeel vastgoedmanagement (Dynamis ABC). Vanwege de vrijwel identieke naam was een herpositionerings- en naamgevingstraject noodzakelijk.

Teldesign schrijft voor de nieuwe organisatie de corporate story en de nieuwe naam. Actief, modern en vooral persoonlijk zijn de thema’s die kenmerkend zijn voor de identiteit van Actys. Dit is exact verbeeld in het logo; een krachtige handtekening als persoonlijk accent, aangevuld met de belofte ‘vastgoedservices die werken’. Verder worden de website, de corporate brochure en huisstijlmiddelen, alsmede de sjablonen ten behoeve van de kantoorautomatisering opgeleverd.