Met zijn 23 jaar is deze Designer een opvallend talent. Wouter Kaan werkt doelgericht en weet wat hij wil. Hij is een trendsetter op het gebied van social media en een specialist in het verbeelden van een idee.

‘Ik hou van dingen mooi maken. Bij Teldesign hebben we grote merken en herkenbare klanten, ik vind het tof om daarvoor te mogen werken. Dat geeft mij echt een extra drive. Mijn interesse ligt bij producten met een hoge kwaliteit, waar een verhaal aan vast zit; producten waar het ambacht vanaf straalt, daar kan ik echt van genieten.’

Wouter is leergierig en doet niets een beetje. ‘Veel leer ik van mijn collega’s, ze noemen me een spons. Gelukkig kan ik hen ook verrassen. Vooral samen met Maikel zorg ik voor een goede sfeer op de studio. Ik speel zo nu en dan voor koffiemachine en haal voor iedereen een cappuccino.’

Bij Wouter gaat alles fast forward en geconcentreerd, naast vormgever en trendsetter is hij muzikant, zanger, heeft hij een groot bereik als influencer op Instagram en weet hij toevallig ook nog alles op het gebied van kleding. Als iets in zijn ogen perfect is schroomt hij niet een goede investering te doen.

Wouter viel al tijdens zijn opleiding op. Na zijn masterclass op het Grafisch Lyceum mocht hij als stagiair beginnen bij Teldesign, waar hij na een jaartje muziek maken weer terug kwam bij Teldesign.

Gespecialiseerd in
het verbeelden van
een idee

Naast mijn werk
ben ik content creator

In mijn vrije tijd
heb ik een camera in mijn hand