Als senior ontwerper werkt Rob de Bree reeds meer dan 10 jaar bij Teldesign. Hij is intuïtief, grafisch sterk en ontwerpt steeds een passende jas voor zijn verschillende opdrachtgevers.

‘Ik ben visueel ingesteld en ik werk intuïtief. Ik begrijp dat de context van elk project net zo bepalend is als het creatieve concept. Van collega’s en klanten hoor ik dat ik een goede stijl heb, zelf voel ik me meer als ‘stijlloos’ in de zin van dat ik de look and feel steeds afstem op het doel van de klant. Dat bepaalt de stijl, ik pas me daarop aan zoals een kameleon zich aanpast. Zo bedenk en visualiseer ik passende ideeën en concepten. Het is echt een mooi beroep; dat je met je zelf gemaakte ontwerpen een boodschap sterker kan maken en een ander kunt verrassen. Daar word ik blij van. Ik neem mijn werk dan ook super serieus en wil dingen maken die er toe doen. Het liefst in teamverband omdat ik weet dat mijn werk, en dat van anderen, daar altijd beter van wordt.’ Rob en Teldesign zijn elkaar al tien jaar trouw. Dat is niet voor niets. Rob is esthetisch, inventief en heeft een snelle creatieve hand.

‘In mijn vrije tijd ga ik naar buiten, op zoek naar wind en water. Vroeger zocht ik dat in het buitenland maar nu, met een gezin, ga ik naar Zeeland; waar ik ook vandaan kom. Als kind begon ik met vliegeren, inmiddels heet het kitesurfen en gaat het wat harder, maar de fun is hetzelfde, heerlijk uitwaaien in de wind.’

Gespecialiseerd in
details én grote lijnen

Naast mijn werk
adviseer ik vrienden die ook in de creatieve sector werken

In mijn vrije tijd
ben ik buiten