Linda Tetteroo werkt 4 dagen in de week als ontwerper. Net als Teldesign is ze kleurrijk, open en toegankelijk. Een goede match dus.

Ze is sterk in het genereren van ideeën, duidelijk in haar taal en durft te vragen. Haar kracht zit aan het begin van het ontwerpproces. Ze zet concepten om in wervende teksten of een krachtige visual. Ze is snel, een teamplayer en pingpongt als het ware haar gedachten gemakkelijk heen en weer.

Heel bewust kiest ze voor een vierdaagse werkweek. ‘Nieuwe plekken of mensen ontdekken, een nieuw gerecht maken met ingrediënten van dat leuke winkeltje om de hoek, daar word ik blij van.’

Linda heeft jaren in Amsterdam gewerkt, maar kiest nu voor werken in eigen stad. De rust en overzicht die dit met zich meebrengt geven mij mogelijkheid om m’n creativiteit verder te ontwikkelen, aldus Linda. ‘Op dit moment experimenteer ik veel met bloemen en natuurlijke materialen’ vertelt ze.

Ze neemt haar vakkennis mee de natuur in en maakt van een bloem een krachtig grafisch beeld. Hiermee creëert ze een nieuwe wereld. ‘Ik hou van de levendigheid in de stad en hoe de natuur zich daartoe verhoudt. Ik wil stilstaan bij waar ik mijn tijd aan wil besteden. Niet klakkeloos doorlopen, maar op zoek blijven naar mijn eigen vernieuwing.’

Gespecialiseerd in
communiceren met beeld en tekst

Naast mijn werk
schrijf ik columns en verken ik de stad

In mijn vrije tijd
pak ik een festival