Multidisciplinair bureau voor design en communicatie gespecialiseerd in corporate en brand identity


Wij zijn zowel strategisch adviseurs, conceptdenkers, ontwerpers als procesmanagers.

Wij geloven dat merken succesvol zijn wanneer zij duurzame klantrelaties weten te ontwikkelen en in staat zijn de gewenste perceptie te sturen vanuit visuele identiteit en communicatie.

Wij bieden een geïntegreerde 360˚ aanpak; vanuit een centrale focus werken wij samen met onze opdrachtgevers aan duurzame  innovatieve oplossingen en consistentie in alle off- en online communicatie van het merk.

Onderscheid creëren in een overvol communicatieveld

Wij worden gevraagd voor strategisch advies op identiteits-, communicatie- en procesvraagstukken. Wij verbinden visie, missie en strategie met visuele identiteit en communicatie. Door het inzetten van visuele scenario’s maken we strategische keuzes direct tastbaar.

Wij kunnen u ondersteunen bij onder andere merkpositionering, merkportfolio en -structuur, communicatiestrategie, design management en internal branding.


Geïntegreerde merkontwikkeling

De grenzen tussen design, corporate en marketingcommunicatie zien wij verder vervagen, en daarmee een toenemende vraag bij onze klanten om helderheid te brengen in de totale merkpresentatie.

Wij bieden een geïntegreerde 360˚ aanpak; hiermee ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de regie en orkestratie van visuele identiteit en communicatie. Vanuit een centrale focus brengen we eenheid en consistentie, welke bijdragen aan de totale merkervaring.
Advies, creatie en realisatie
in één hand

Wij zijn zowel strategisch adviseurs, conceptdenkers, ontwerpers als procesmanagers.

Vanuit onze geïntegreerde benadering bieden wij compacte teams die flexibel en efficiënt inspelen op klantvragen. Wij geloven in de kracht van senior generalisten die zowel adviseren, creëren en organiseren. Zij zijn eindverantwoordelijk voor zowel inhoud als proces en vaste schakel tussen opdrachtgever en team.

Innovatieve én duurzame oplossingen

Wij ontwikkelen visuele identiteiten, huisstijlen en communicatie voor producten, services, organisaties en bedrijven. Van daaruit realiseren wij communicatiemiddelen in diverse specialismen.

Onze specialismen zijn visual identity design, merkcommunicatie, editorial design, interaction design en environmental design.

Meer dan 50 jaar bewezen resultaat

Sinds 1962 ondersteunt Teldesign bedrijven en organisaties bij het realiseren van onderscheidend design en effectieve communicatie. In meer dan 50 jaar ontwikkelde het bureau meer dan 250 merken en huisstijlen. Benieuwd naar onze ontwikkeling door de jaren heen?

Klik hier voor een overzicht.